Follow You Home

Border Collies

Over mij 

Toen ik heel klein was, was ik doodsbang voor honden. Ik durfde er amper langs te lopen. Naarmate ik groter werd, werden honden steeds interessanter, en tegen de tijd dat ik begin 20 was, waren honden mijn hele leven. 

Ik was 19 toen mijn eerste hond Kieran kwam. Een kruising Duitse herder met een Mechelse herder. Een pittige hond maar zo lief. Toen Kieran ongeveer een jaar oud was kwam Ivy, mijn eerste Border Collie. Ik ging stage lopen en daarna als vrijwilliger werken op de hondenschool waar ik al wekelijkskwam met mijn eigen honden, en sindsdien zijn honden niet meer weg te denken uit mijn leven. 

Met de komst van Ivy, een stamboomhondje uit geteste ouders, ontstond mijn nieuwe droom: een eigen kennel. Ik begon alles uit te zoeken, alle papierwerk wat erbij komt kijken zoals een eigen kennelnaam, alle DNA testen die nodig waren , heup testen etc. Ik ging shows lopen met Ivy, iets waar we beiden veel plezier aan beleefden. 
Dankbaar ben ik voor de twee prachtige nestjes die ze mij heeft mogen geven. Trots, op wat deze honden vandaag de dag zijn. Meer over hun is te vinden onder het linkje 'Nakomelingen'.

Ivy is helaas inmiddels bij de Regenboogbrug, ze word nog iedere dag gemist. Maar we zijn gezegend met twee prachtige en lieve Border Collies waar we dagelijks mee bezig zijn in de vorm van wandelen, frisbee'n, trainen en natuurlijk heel veel knuffelen! 

Voor meer informatie over de honden, mijn plannen of andere dingen, kunt u contact opnemen per mail of telefoon. De gegevens zijn te vinden onder de link 'Contact'. 


E-mailen
Bellen