Follow You Home

Border Collies

Andere dieren

Bob. 
Bob is onze huiskat. Hij is als herplaatser bij ons gekomen toen hij 1,5 was. Bob is een echte huiskat, die ervan houdt om overdag een rondje door de buurt te doen. Hij schooit daarbij regelmatig om lekkers of een aai bij onze buren en hij loopt vaak mee als we de honden een rondje uitlaten in de buurt. Verder is Bob een 
rustige kater. Hij slaapt op de bank of buiten op een tuinstoel en je krijgt hem niet makkelijk gek. Echt spelen doet hij niet vaak en jagen zien we hem ook niet vaak doen. Het is wel echt een goedzak die houdt van knuffelen en lekker bij je kroelen. 

Dot. 

Dot.. Dotje, Dottie of Dotteke. Anders dan haar naam doet vermoeden is zij een echte jager. Ze struint het liefst de hele buurt af op zoek naar ongedierte, vliegjes, mugjes, of zelfs waaiende blaadjes.
Ze klimt over de schuttingen en hoog in de 
bomen. Als ze niet aan het jagen is plaagt ze Bob graag, of speelt met Brandon of Mica. En als ze na een dag jagen, klimmen en spelen moe word, dan komt ze thuis en nestelt zich lekker tegen ons aan op de bank. Toch een echt dotje dus! 
Kikkervisjes!
Op dit moment zijn Brandon en ik druk bezig met een aquarium kikkervisjes. We hebben op 12 april een klont kikkerdril luit de sloot gehaald en daarvan uiteindelijk 6 kikkervisjes gehouden, die we gaan grootbrengen tot kikkertjes! Een super leuke ervaring en bijzonder om te zien waar de natuur toe in staat is... Van hoopje kleffe dril met zwarte stipjes, tot aan (momenteel) bolle visjes die achterpootjes beginnen te ontwikkelen. 


E-mailen
Bellen
Instagram